Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slå in kilen



Det
är
trångt
omkring
oss

välj
den
yta
som
behövs
och
gör
något

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-07-27 10:11



Bookmark and Share


  Henning Hson
Tummen upp!
2016-03-21

  mike irow
bravisssssssimo!
2016-03-13

  anits VIP
Mycket bra och tänkvärt skaldat!
2015-07-27

    ej medlem längre
Effektfull dikt.
2015-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP