Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Romer är tydligen inte med i vår budget


Djupt stötande att så många av oss negligerar Romernas vidriga utanförskap

Vi tävlar om att "bevisa" hur "ligor" tjänar stora pengar på en stelfrusen människa som sitter utanför Ica Supermarket

Ingen med högre grad av medvetande kan väl tro det handlar om annat

Än det vidriga armod vissa grupper alltid måste utstå!



Vi ser dessa människor var dag och i bästa fall slänger vi till dem en femma-skam!

Om Sverige som Nation hade haft någon form av pondus-hade Sverige låtit Romerna komma på samma villkor som andra behövande!

Sverige borde bygga hem även för Romer

Sedan borde Sverige skicka räkningen till Rumänien


Om Sverige hade varit ett land där rätt råder!


Men Sverige har ju ingen koppling till Nordisk heder-Tyvärr.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-12 01:15



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Bra skrivet instämmer i dina ord helt och fullt

bokmärker denna
som en viktig påminnelse


2015-07-12

  Bibbi VIP
Så sant
2015-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt