Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina händer knäppta




Under år av vanmakt och utanförskap

Känner jag äntligen en bris i seglen


Känner att mina böner i förtvivlan

Blivit hörda av dig




Tack




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-07-12 01:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tacksamma och innerliga ord. Känner att dom berör mitt hjärta.

2015-07-17

  Rozsi.kovacs

Bönen är viktig och även om man
ibland känner att man inga svar får
så är tålamodet viktigt för svaren
brukar komma och insikten infinner sig.
2015-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt