Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Dina minnen

Det är nu
Sen
För alltid
Som jag kommer att minnas dig
Mina rötter uppslitna
Kapade
Kringkastade
Men
ingenting som du
kommer sluta vara du
Tar alla för var de är
Ingen bakomliggande tanke
Spår
Hake
Bara kärlek
Åt det som finns

Mina fötter
Smärtsamma
gått hela kliv utan sikt för kärlek
Må du
Käre bror
Bli mitt svar
Vart hän vi gå
Utan den
Kommer ingenstans utan den
Finns du där
I min blick
Eller har du slutligen lämnat mig
Även där
Fast ingenting
Kan bli som förr
Kanske jag också slutligen lämnas in
Om så är
Så finns vi här
Alla
Vi finns kvar och leker i allas minnen
Du är där
I dina bästa minnen






Övriga genrer av Denise Kristina Nietsche
Läst 167 gånger
Publicerad 2015-07-19 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Denise Kristina Nietsche
Denise Kristina Nietsche