Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OAVLYSSNAT - haiku

Signaler skickas

oönskade, önskade

mottagare av




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-07-13 17:44



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Mottagare av .. läget en samhällssjukdom.
2015-07-15

    Dan Myrbeck
Ibland kan det vara bra
att stänga av och i stället
lyssna på sin inre röst.
2015-07-14

  Lars Hedlin
STARKT!
2015-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP