Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Freeze

Om jag för en bråkdels mini sekund eller mer kunde frysa in rummet för stunden att få se verkligheten i mina ögon, i min tid
Att få suga ut energin
Att mina ögon har fått älskat klart


istället så bryts mitt hjärta itu
Och fjärilarna dör...




Fri vers (Fri form) av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-07-14 01:56



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Säkert många som skulle vilja kunna frysa ögonblick, eller i vilket fall kunna bläddra bakåt i slow motion och se vad det där var som gick så fort förbi, förbi.
2015-07-14

    ej medlem längre
Diggar detta a lot. Tung gung och svängigt på något sätt. Applåden självklar.
2015-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP