Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan inte se

Du kan inte se vem jag är
jag vet det inte själv
Tar till mig av allt omkring mig
tar till mig av den person jag kan relatera till
för stunden
eller av den person jag tycker jag borde vara
Tar till mig av alla intryck åsikter
bilder av hur man ska vara
hur jag ska göra för att bli perfekt
Eller borde jag vara mer arg säga ifrån
mer ha en annan attityd se annorlunda på saker




Fri vers av Ananas
Läst 270 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-07-14 23:48



Bookmark and Share


  christian hüls VIP
fin text
fina frågor
fint ock att du lämnar till läsaren att svara
att stå där lika ovetanden och öppen som du
själv hjälps jag av att
ingen är perfekt
ingen kan bli perfekt heller
vilken lättnad
jag slipper att stressa för att bli mer perfekt
kan leva istället och njuta av livet
2015-07-19

  Bozica C
Jag känner likadant. Tack för att du skriver om det, detta var sorgfullt vackert . <3
2015-07-18

  Maiah VIP
Den här texten får mig att tänka på den hudlöshet som man som människa kan drabbas av. Du behör inte bli argare men låta huden bli tjockare för att ge skydd och plats för dig stt vara den du redan är
2015-07-18

  Titti Rydberg VIP
Gillar din fundering
Men säger du är perfekt precis
som du är
Det finns så många kopior så var bara dig själv ... Det är du bäst på
2015-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas