Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

moll

 

Älska och mista.

Om någon berättat.

Med hyssjande hymner.

Om ljuset.

Det Mörka.

Att fantasin förflyttar.

Gör det vackrare.

 

 




Fri vers av adwasbusy
Läst 201 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-07-15 08:13



Bookmark and Share


    adwasbusy
Kommer i en Ghazal o3. On the edge ;-)
2015-07-15

    adwasbusy
Logic will get you from a to b.
Imagination will take you everywhere.
/Albert Einstein
;-)
2015-07-15

  objekt3
Hm övergripande och generell, vill du utveckla? Jag tror din förklaring vore coolare ;)
2015-07-15
  > Nästa text
< Föregående

adwasbusy