Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VILSE - tanka

Bortsprungen barndom

letar fina minneskort

i det förflutna

hittar det mest förbjudna

frånvaro av det vackra

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-07-16 17:22



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Stark knorr
2015-07-20

  ResenärGenomLivet VIP
Sorgligt, men bra skrivet...
2015-07-18

    Dan Myrbeck
Som att vara hungrig
och hitta en uppäten
pannbiff.
2015-07-17

  bittemi VIP
Smärtsamt!
2015-07-17

  Lars Hedlin
Berör inom!

2015-07-17

  Rise Little One
En smärtsam ordtavla visas genom texten och titeln.
2015-07-16

    ej medlem längre
Mm tyvärr, lätt hänt, känns igen o gör ont.
2015-07-16

    ej medlem längre
Ord som hugger tag i hjärtat.
2015-07-16

    ej medlem längre
Verkligen berörande att läsa
2015-07-16

  KattenKin VIP
Sorgligt. Du förklarar så bra så även den mest förskonade kan förstå detta svåra som drabbar så många barn.
2015-07-16

  Marita Ohlquist VIP
Går in som en tagg i hjärtat!
2015-07-16

  Lehva VIP
Du berör.
Stark.
2015-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP