Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förväntat

Påkommen bärtjuv;
mördarsnigel haft kalas

- jag utan gubbe




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-07-16 10:55



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
De är hopplösa, de där odjuren...svårt att veta hur man ska få bukt med dem...bra haiku...
2015-07-18

  Gunnel Eriksson VIP
Mördarsniglarna tycks vara en riktig
plåga. Hittills har vi förskonats från dem. Bra haiku.
2015-07-17

  Ronny Berk
aj då, så kan vara i naturen !
2015-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP