Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är uppoffringen


Jag är uppoffringen !

Jag är trofasthet intill döden

Jag är barmhärtig och sann

Jag är uppoffrande och lidande

Jag är ren i min själ

Jag andas med mina lungor så att DU
ska orka vandra vidare

Jag bär dig så att du ska slippa gå

Jag lyfter dina bördor så att DU
ska slippa bära

Ja, jag finns här bara för DIG

Jag är uppoffringen,
levande i ett tomt skal

Seende med slutna ögon stänger jag in mina känslor

Jag finns här bara för DIG

Jag är uppoffringen,
en riktig vän












Fri vers (Fri form) av StinaJ VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-16 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP