Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dra åt helvete med din förståelse

Mina mjölkmunnar begär tillträde!
Var fan är min romantiska solnedgång?
Hur länge ska elstötarna få pågå i apan?
När kommer efterrätten jag beställde till mina barns barnbarns barn?
Varför har så många män ingen aning om vad de ska göra när mjölken är slut
när semlorna surnat
när isen stuckit sina tappar i tungan?
Om läpparna fastnar på järnräcket kan man inte be snällt om hjälp.




Prosa av Magdalena Eriksson VIP
Läst 530 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-07-17 00:18



Bookmark and Share


  i af apa
ha så bra!
vicken vrede
vrid på vredet...!!
2015-07-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Vrede i snygg, ordrik förpackning!
2015-07-17

  Stefan Albrektsson
Rappt stampande! Att man aldrig kan få det man vill ha! Slutraderna känns fysiskt (jag fastnade med tungan mot en lyktstolpe som liten...).
2015-07-17

  Nanna X
befriande vrede!
2015-07-17

  Lars Hedlin
tyvärr är det så med många ..kramar till dig...
2015-07-17

  KattenKin VIP
Hur kan man bara beskriva ett läge så här läckert och bra? Jag fattar inte var du får allt ifrån! Helt jävla suveränt!
2015-07-17

    ej medlem längre
oh, uh-
buller och bockar
utanför rum 237
+
2015-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP