Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet blir bättre med dig min vän


Äkta vänskap är en gudagåva


Vi har alla haft bästisar på lekis

Kompisar i skolan




Livet går på sin räls

Vi åldras



Ser tillbaka på alla de som kallades vänner

Nu sitter många av oss vänlöst värn löst

I en romantiserad bild av våra vänner

Några av oss undrar varthän de for



När en äkta vän dyker upp i vårt liv
Stannar tiden och luften blir lätt
Att andas

Tyvärr är det ett ovanligt fenomen

En Gudagåva

En anledning

Att vara




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 239 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-07-17 13:29



Bookmark and Share


  Gabrielle Laurèntzen
Underbart skrivet om vänskap!
2015-07-19

  Rise Little One
En gudagåva som man bör vårda ömt för...
2015-07-17

  Hanna Mari Wallin
sannerligen är det så som du så väl beskriver...vänskapens varma famn
är lika välbehövlig likt syret vi andas


2015-07-17

  Bibbi VIP
Gillar.
2015-07-17

  aol
Bara så så sant en gudagåva,
2015-07-17

  aol
Bara så så sant en gudagåva,
2015-07-17

  Chawa VIP
Människor möts och skiljs åt genom livet. Den sanna vänskapens känsla är alltid lika varm och innerlig. Närhelst den når oss är båda i balans och sjunger samma ljuva kärlekston.

"En Gudagåva

En anledning

Att vara..." - Vackert!


2015-07-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ä kta vara
K lart det ska va´
T y av den blir det
A nnars inte alls
! något att ha!
! Väl beskrivet!
2015-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt