Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur långt kan en duktig havsörn flyga på ett enda vingslag i lång uppvind vid en bra strand?


O V A N

När jag står i sluttningen


och hör grannen prata om vad doktorn sa och


hur det känns i knät,


och det tar mycket tid...


tycks mitt ena öga börja 


följa en havsörn högt


ovanför


för att kunna få erfara


hur länge den kan flyga på utbredda vingar


 


Efter en stund


börjar jag tro att det är en plastdrake


eller ny sorts drönare


 


Det är helt osannolikt


är det på riktigt ens...


"och sen tog doktorn semester"


...och nu tätnar duggregnet


och sen står vi båda ett slag och hon ser den också


 


Då vänder den mycket sakta utåt havet


men hänger i samma vingslag...


ännu


Blöt går jag hem


med min  fråga




Fri vers (Fri form) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-07-17 14:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En albatross lär kunna hålla sig flytande en halv timme på ETT ENDA VINGSLAG
säjer dom i anderna
2015-07-18

    99knivesinside
Jag ville följa med den ut!
2015-07-17

    ej medlem längre
härligt skaldat!
2015-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP