Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymningen är här

Men så långt till natten
Jag tror jag är kär!
Lena mjuka vatten
Där Solen är

Som sjunker över skogsranden
Oj oj oj - rena skogsbranden
Som en röd apelsin
Vattnad med vin
Så somnar vi in...




Fri vers av claes fredelius
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-17 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius