Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På spelmansstämma


Ack Hälsingland

Svalor flyger in och ut
båthusen ruvar sina båtar
jag koka ägg på rodnande trut
mannen spelar nya låtar.

Tallarna rallarens ros
vi skapar på varsitt håll
havets stenar jag drömma hos
vila utan att spela någon roll.

Blått blått himmel och hav
måsar på taket hasa
ytan runt huset, spinnande sav
kära öva så polkan ej kasa!






Bunden vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-07-17 18:53



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Fin sommarpolka i rim!
2015-07-22

  Lars Hedlin
Livsbejakande
2015-07-18

  Marita Ohlquist VIP
Levande och detaljrikt!
Känns som jag är där.
2015-07-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Roligt rimmat somrigt!
2015-07-18

  Stefan Albrektsson
Stimmigt sommarrimmigt - och båthusens ruvande är fint! Ja, säg till karl'n att öva ordentligt... kasande polkor är lika illa som okanande pulkor.
2015-07-18

  Sommarina VIP
Tjo tjim fint rim
2015-07-17

  Magdalena Eriksson VIP
Haha semestertöntigt men rim!
2015-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP