Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blod....


Vampirella

Jag får väl erkänna då, min hemlighet.
Jag Älskar:
Blod. Sena Nätter..
Att dricka av Din existens

Dagsljus gör mig slö..
På Natten är jag het - och jag kan aldrig dö..

Låt mig få nafsa på Dig..
Bara smaka lite grann..
Det gör inte alls ont.
Kasta bak huvudet och låt mig få smaka Din huds sälta
Låt mig hålla om Ditt liv.
Bli Min!

Mitt Namn är Vampirella.. 

 

 

 

© DominiQue Nvc Costa
Bild Jose Gonzales/ Harris Comics

________________________________
CYBER-VERNISSAGE 
Välkommen även att se övrig grafik & foto


VEDIC ART by DominiQue
DominiQues INSPIRATION & GRAFIK

PhotoMagic by DominiQue




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 266 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-07-17 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen