Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att i ovetskap lyfta en syster

 

längs kustvägens

sommarstränder

och vid djupblåa östersjöns

vatten

visade unga systern mitt värde

då stannade ett ögonblick

livets stund

att se sig med andras ögon det glädjer

och där flyger med molnen

de känslor

som du såg och bar med dig på vägen

att i ovetskap lyfta en syster

är stort

inte anade jag vad du kände och såg

men jag är glad

att vi språkades vid

efter alla dessa år  

 

(c)tk.




Fri vers av thyra
Läst 235 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-07-17 23:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra!
2015-07-18

  Gunnel Eriksson VIP
Fin och ovanlig reflektion.
2015-07-18
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra