Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffe med själadopp

Det svarta guldet
rinner ner i min torra strupe

vidare ner mot mitt tröttaste innersta rum

väcker sakta
avdomnade fingrar och leder

får en förvirrad hjärna
att inse vidden av detta förfall

aromatisk doft i mina näsborrar
ångor som får hela mig att vakna upp

led för led

kota för kota

väcks till liv

i detta ekorrhjul finns bara liv och åter liv
hela tiden
ända tills det tar slut




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-07-18 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP