Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INTE ENSAMMA - haiku

Att bära sitt kors

tungt och svårt för oss alla

men stjärnor strålar




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-07-18 16:06



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Tolkar det som att korset bärs
som om det vore en lätt börda.
2015-07-21

  Magdalena Eriksson VIP
Blink blink tebaka
himlen speglar själars ljus
ensam till ensam

2015-07-21

  Lars Hedlin
Bra mycket bra!
2015-07-19

  Rise Little One
Någonstans finns det hopp!
2015-07-18

    ej medlem längre
...och ger oss mod och styrka!
2015-07-18

  Marita Ohlquist VIP
Att lyfta blicken, ja!
2015-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP