Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dröm


Huset

Där stod Huset så återigen framför henne

hon närmade sig försiktigt men ju närmare hon kom tycktes det som 

att huset gled längre bort ifrån henne

otillgängligt

men samtidigt skapade det en nyfiken undran hos henne

vad ville det henne

varför kände hon att det kallade på henne som att det hade någonting viktigt att visa 

Huset kom tillbaka natt nummer två

den här gången hann hon ända fram till farstukvisten och skulle precis sträcka sig

efter handtaget när det gled undan igen

När hon så den tredje natten såg något röra sig innanför fönstret..som att något

fanns där inne

väntande

bidande sitt rätta tillfälle

Känslan var inte helt oangenäm och gav henne inte heller kalla kårar utan hon kände

bara denna underliga känslan av saknad

Hon längtade tills natten skulle bädda ned henne i sitt drömtäcke igen

 

 




Fri vers av prima donna
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-20 13:35



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
...intressant närmande! Magi däri

(i drömmar förflyktigas fenomen lätt, liksom "motvind" av diverse slag är vanligt när man "medvetet" försöker åstadkomma en viss handling; typ knapptryckningar brukar vara smått omöjliga, liksom ditt handtag blir fint exempel här.)
2015-09-20

  Lars Hedlin
Mycket bra skriftat!
2015-09-20
  > Nästa text
< Föregående

prima donna