Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att kunna se alternativa lösningar






Vattenytan låg spegelblank
ingen vind i seglen

kom ingenstans

längtade efter land

hittade ett par åror

med blåsor i händerna
nådde jag mitt mål




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 423 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2015-07-19 10:08



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Allt är inte enkelt. men har man viljan så går det...bra...
2015-07-25

  Maria Sundelin VIP
Per Aspera
Ad Astra
Kramar
2015-07-22

    Dan Myrbeck
Utan ansträngning
förblir målet
blott en hägring.

skrev en poet en gång.

Det var jag.

Alldeles nyss.
2015-07-21

  Klara Ord VIP
Rätt så! Bra text om att kämpa för att nå dit man vill komma.
2015-07-20

  C.Wieske
Fint beskrivet. Att kämpa. Att orka.
2015-07-20

    GG
Ibland får man helt enkelt kämpa för sina mål. Även om vattenytan ligger blank och det inte är någon storm, kan det bli jobbigt.

Men om man kämpar på med de åror man finner, finns möjlighet att man till målet hinner :)
2015-07-20

  Hanna Mari Wallin
Dina ord får tala för dig själv
mina ord blir endast överflödiga

bokmärker...
2015-07-20

  StinaJ VIP
Bra skrivet om att aldrig ge upp !
Jag kan känna hur blåsorna smärtar
2015-07-19

  lila fjäderblomman VIP
Klok stark & målinriktad är du min vän. Bra där!
2015-07-19

  Heikki Hellman
En plan för alla eventualiteter är bra att ha, det spelar ingen roll om den skulle göra ont, men hjälper ur en knipa!
2015-07-19

    ej medlem längre
Skam den som ger sig, som det heter i ett ordspråk.
Bra gjort att kämpa och hålla ut.
2015-07-19

  Gunnel Eriksson VIP
Bra beskrivet alternativ.
2015-07-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Din styrka är stor, fina poetvän!
2015-07-19

  KattenKin VIP
Bra gjort, ro sin egen båt i land!
2015-07-19

    ej medlem längre
Styrka och handlingskraft
2015-07-19

  Teresia Ridell
Stark livskraft !
2015-07-19

  Lars Hedlin
Jätte bra belyst!
2015-07-19

    ej medlem längre
Med styrka och klokhet når man hur långt som helst....som du just gjort.
2015-07-19

  Marianne Räf
Riktigt tänkt och handlat !
2015-07-19

    ej medlem längre
Härligt bra!
2015-07-19

  soligajag_1 VIP
Bra kämpat . . Till slut kommen man 'fram' trots att det tar emot ibland. . Go woman Go!!
2015-07-19

  louisegirl
Ja det gäller att aldrig ge upp
Bra skrivet!
2015-07-19

  Stefan Albrektsson
Denna skulle kunna bli till ordspråk; tex "Utan vind får man ta till årorna" eller "Saknar man blåst i seglet, ger årorna blåsor i händerna". Japp, ibland får man helt enkelt hugga i...
2015-07-19

  aol
Fint och sant skaldat alla vi prövningar möta får,
2015-07-19

  Palett
Bra text om att inte ge upp ..... utan finna lösningar på det svåra !
2015-07-19

  Rise Little One
Man måste alltid kämpa hårt för att nå sitt mål!
2015-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP