Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnaspring


Barnaspring
Trippande tår
Änglavingar
Deras skratt bubblar i alla rum

Målarpenslar
Kladdiga fingrar
Festisdrickande
Godisätande
Busiga charmtroll

Leka med dockor
Prinsessor och kurragömma
Gunga på gungan
Hoppa i studsmattan
Eller bara vara kramiga




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-07-19 16:00



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så fint beskrivet om barn och lycka - att vara kramiga är inte så bara
2015-07-31
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP