Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, min nästa kärlek


Testosteron

Maskulin doft

Breda axlar

Lång och reslig

Manlig

Skäggstubb

Belevad

Snäll

Artig

Lugn

Praktisk

- Jag vill stå på tå när jag kysser dig




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-07-19 16:17



Bookmark and Share


  Amari
Åter igen...
Knorr på texten som får mig att le brett. Tack! Härligt!
2015-10-07

  Ronny Berk
god poesi med diktarjagets längtan väl framförd, ja !
2015-07-31

  Marita Ohlquist VIP
Fullständigt oväntat avslut!
Bravo.
2015-07-19
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP