Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ENERGIKICK - haiku

Barnlek i gladlek

kutar runt bord på café

snavar på fötter




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-07-19 17:21



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Omkullkutade vi stå med breda flin
och så tänker jag om haikun.
2015-07-21

    Dan Myrbeck
Det är säkert
versfötter.
2015-07-20

  Lars Hedlin
GILLAS!
2015-07-20

  KattenKin VIP
Vitaminrusbus - fin haiku!
2015-07-19

  Ronny Berk
bildrik haiku , trevligsaker !
2015-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP