Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄLSKADE, HÖR MIN BÖN

 

 Älskade, ge mig

vackra minnen

 

att gripa tag i

när livet stormar

 

dränker mig

i mörk förtvivlan

 

för valen

ogjorda  gjorda

 

var min livboj

rädda mig 

till lugna vatten

 

fyll mitt hjärta

med kärlekens ljus

 

trösta min själ

i din trygga famn

 

när solfylld gryning

sakta randas

 

och dagen är

ett oskrivet blad




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-07-20 18:06



Bookmark and Share


  M.Eta
Jättevacker bön!
2015-07-27

  Valter Örn VIP
En så vacker och själfylld bön måste helt enkelt få gå i uppfyllelse,,,
2015-07-24

    Dan Myrbeck
Mycket vacker
önskan!
2015-07-21

  Magdalena Eriksson VIP
Sådant alla känner ibland men få vågar uttala orden. Fint skrivet.
2015-07-21

    ej medlem längre
Bedjande och vacker önskan som berör..
2015-07-21

  Lars Hedlin
En text som berör!
2015-07-21

  M M Mannheim VIP
Instämmer med så många andra nedan. Att det var så vackert!
2015-07-21

  KattenKin VIP
Vackert skrivet, som en längtande önskebön!
2015-07-20

    ej medlem längre
Den allra vackraste av böner.
2015-07-20

  Rise Little One
Hoppas bönen går i uppfyllelse!
2015-07-20

  Marita Ohlquist VIP
En bön som berör mitt inre!

2015-07-20

    ej medlem längre
En berörande vacker önskan ...
2015-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP