Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torr som Fnöske


- Med dig återvände lusten

- Jag hade tappat den

- Och var torr som fnöske

- Du kom med en tändsticka

- Som gjorde att jag fattade eld




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-07-20 23:46



Bookmark and Share


  Amari
Härligt!
Häftigt!
Fantastico!
2015-10-07

  Marita Ohlquist VIP
I den bästa av världar!
2015-07-21
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP