Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag

Som om hjärtat skulle öppnas
ett nytt sätt att tala
om så världsligt eller sant
hela tiden vid min sida
Och gav du heller aldrig upp
du kämpade och vann mig
och nu leder vägen framåt
inåt
hemåt

Försiktig sång
(jag har haft fel förut)




Fri vers av Cathrin M
Läst 329 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-07-21 07:08



Bookmark and Share


  Maria T
Vägen hem, så fint
2015-07-26

    ej medlem längre
Förtröstansfullt och i trygghet...på rätt väg med någon vid sidan.
Fin dikt!
2015-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Cathrin M
Cathrin M