Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag dömer

 

När jag dömer andra

ger jag bort en bit

av min själ till dem...




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-07-21 09:20



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Om du har rätt här-har jag ingen själ kvar!

Jag dömer och bedömer-det är mitt jobb, på gott och ont.

Underligt nog är min själ intakt!


2015-07-23

  anits VIP
Bra skaldat det kan vara svårt att döma andra när man kanske inte vet
något om den vi dömer.
2015-07-22

    ej medlem längre
Så är det, snyggt..
2015-07-21

  Lars Hedlin
JA så är det ...kram
2015-07-21

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Ja ! döm mig,under din härlighet.
2015-07-21

  Bo Himmelsbåge
Det är svårt att döma andra...
eftersom vi aldrig har hela bilden fullt klar för att göra en rättvis bedömning...
2015-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP