Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄDERLEKSRAPPORT -haiku

Sommarsaga all

ömsom vin ömsom vatten

njuter liv ändå




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-07-23 17:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen bra
2015-07-26

  Lehva VIP
Härlig text:-)
2015-07-25

  KattenKin VIP
Så sant, man sköljer ner den blöta sommaren med vin!
2015-07-24

  Poeten Salvador VIP
Tycker man blir mindre beroende av vädret med åldern
2015-07-24

    Dan Myrbeck
Ska det riktigt fint bli,
får man ringa SMHI!
2015-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP