Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PANG! - haiku

Mardröm blomstrade

i blod och sjuka lustar

jag ville döda




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-07-22 16:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starka intensiva känslor väl beskrivna!
2015-07-23

  Marita Ohlquist VIP
Du är en mästare på haiku, inte ett ord för mycket inte ett ord för lite.
Stark text Elisabeth.
2015-07-22

    ej medlem längre
Oj, lite annorlunda..
2015-07-22

    ej medlem längre
Dramatisk haiku.
2015-07-22

  Rise Little One
En brutal haiku ;)
2015-07-22

    Dan Myrbeck
En pang-haiku.
2015-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP