Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SILKESTRÅD

 

I drömmen

ropar jag ditt namn

 

håll fast mig

låt mig inte gå

 

våra liv sammanvävda

av kärlekens silkestråd

 

stark outslitlig

i sorg som glädje

 

medan år går

förutbestämd väg

 

mot blommande

sköna dalar




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-07-25 17:56



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fina kärleksord!
2015-07-31

  KattenKin VIP
Fint skrivet! Tycker också om "håll fast mig, låt mig inte gå".
2015-07-28

    ej medlem längre
Du skriver fint som vanligt..
2015-07-27

  Lars Hedlin
Mycket fint :)
2015-07-26

  Lehva VIP
Tycker om "håll fast mig låt mig inte gå". Jag själv flyr för ofta och för tidigt.
2015-07-26

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om tvåsamhet!
2015-07-26

  lila fjäderblomman VIP
Ger mig en vemodsvacker känsla!
2015-07-25

  Sommarina VIP
Så fin kärlek
2015-07-25

  ResenärGenomLivet VIP
Så vackert skrivet...i sorg och glädje, ja...
2015-07-25

    ej medlem längre
Ett ljuvligt kärlekspoem.
2015-07-25

  Magdalena Eriksson VIP
Som en innerlig sång jag känner igen.gott!
2015-07-25

  Maria T
En vacker dröm
2015-07-25

    ej medlem längre
En innerlig
och vacker dikt som berör mig
2015-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP