Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När fan blir gammal ...

Löftet om guld som väntade
har drivit dej blint
Girighet gav bränsle

/Jagade av hunger efter rikedom och flärd/

Du offrade allt som kom i din väg
Andra fick ducka och
backa undan för ditt ego

/Inget stoppa för det du självklart var värd/

Så kom blixten av insikt
Ditt liv hade som oss andra
begränsade år

/Tomheten hade kommit smygande under din färd/

Nu är sanningen till guldet
en bitter dröm
"Guldet blev till sand"

/Nu bygger du sandslott i ensamhet tärd/


(Copyright - © Susanna Bylund)





Övriga genrer av Racel Rosa
Läst 194 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-07-22 13:14



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Grymt bra text..
2015-08-04

  Lars Hedlin
Bra i stark ton
2015-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Racel Rosa
Racel Rosa