Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann bilden via Google!


Now I am really lost

Now I am really lost

Confusing mind is taking over

 

Sad feeling smashing me down and blue

Biting my lip so crazy hard

 

Missing you is hard

Memories turning the world around

 

And when I close my eyes

You are in front of me with your sweet loving smile

 

(Copyright - © Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 308 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-07-22 23:53



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
känslofylld inte alltid det är lätt att styra vad hjärtat tänker på
2015-07-27

  Sommarina VIP
....... Och så himla jobbigt
2015-07-25

  Sommarina VIP
Härligt. Så bra beskrivet Känns igen
2015-07-25

  Teresia Ridell
Starkt berörande med stor igenkänningskänsla.. Kram
2015-07-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
It goes up
it goes down
livet är ju så
bara att med gå
hoppas på, att det
man vill, skall slå
till först av allt då...
2015-07-23

  Fem hjärtan VIP
Dina ord träffar hjärtat..!
2015-07-23

    Dan Myrbeck
Ja, så känner man
ju ibland.
2015-07-23

  Lindha W Gustavsson
Mycket vacker poesi om längtan drömmar och minnen.
2015-07-23

  louisegirl
Mycket ömt och vackert förmedlat
2015-07-23

  Hanna Mari Wallin
berörande längtan vackert framfört

fastande alldeles särskilt vid dessa rader:

Missing you is hard

Memories turning the world around

Dina ord går rakt in ihjärtat
2015-07-23

  anits VIP
Så fint och känslosamt skaldat!
2015-07-23

  Rise Little One
It´s not easy to deal with feelings..
2015-07-23

  soligajag_1 VIP
So sad so sad, My heart is with you!!
A big hug to you!!
2015-07-23

  StinaJ VIP
Känns i hjärtat mitt. Mycket känslosamt
Bokmärker denna
2015-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin