Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anpassning


Anpassning är den tråd

som väver fast känslorna

sakta men säkert ankrar dom sig

tills dom är alldeles stilla




Fri vers (Fri form) av StinaJ VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-07-23 00:51



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Livserfarenhet!
Bra skrivet.
2015-07-23
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP