Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fick dig att frysa

 

I den ljusa och varma

sommarkvällen

fick ett litet ord

dig att börja frysa

 

Jag fick se 

tunna dimslöjor dansa

genom dina pupiller 

 

Jag fick se 

dina vackra irisar

få en frostblå nyans

 

Av tillbakahållna tårar

 

Jag fick se

sommaren dö

i dina ögon

 

Älsklingen min,

det finns hopp

 

Om du slutar att

stå i vägen för solen 

 

Mina hjärtslag för dig

är inte förbrukade

 

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-07-23 23:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det finns tre ord som betyder mest och det tro och och veta och att förstå så för att göra det så måste allt inrymma de som är att vilja även så det blev som det blev så så så
2015-07-30

    ej medlem längre
Tröstande vacker:)
2015-07-30

    ej medlem längre
Tröstande vacker:)
2015-07-30

  Angel of love
Tröstande vackert skrivet.
2015-07-27

  Lars Hedlin
En stark värmande känsla
2015-07-26

  Bo Himmelsbåge
Åhh... så fint...! ... det finns hopp för Kärleken... även om ett froststråk drar förbi ibland... finns hjärtevärme kvar...
2015-07-25

  anits VIP
Så fint och kärleksfullt skaldat!
2015-07-24

  bumerang
Kärleksfullt och åh så vackert.

2015-07-24

  Yrre VIP
Åå så fint!
2015-07-24

    ej medlem längre
Vilken fin kärleksförklaring och tröstande text..
2015-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP