Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag träffar ingen

Jag träffar ingen på min semester
jag bara ligger här

med cigarettrök som flyger
svävar, virvlar
runt mina solbrända ben

Lat som fan

och med lövpärlor i aktiv garnering
och ett milt dånande
ett vilt frågande runt omkring

And I believe it is true:
Nothing at all is finer
than that from major to minor
så sägs det

everytime
everytime

Jag gör inget




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-24 15:32



Bookmark and Share


  ing
haha önskar min ledighet speglat ditt diktarjags.

Paradiset för introverta själar!
2015-08-07

    Lars Gullberg


Som en poets dag

Som om vi behöver ensamheten för att kunna skriva om den

Semester e jobbigt

ha de gott
2015-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP