Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur du läser mig

Välkommen för att läsa mig
Skaffa dig fördomar för all del
Sätt mig i ett fack
Där du låser in mig
Förgäves kan jag inte ta mig ur

Om inte du släpper in mig i ditt sinne
Låt mig få öppna mig för dig
Låt oss nalkas varandra

Låt alla dina sinnesintryck få leva ut




Fri vers av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-07-25 08:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fin vädjan som jag läser den
mötas istället för att krocka
vem vet någon kanske vänder om och följer med
2015-07-25

  Lars Thun (tid. lapema)
Bra beskrivet. Tänk så lätt vi placerar den vi möter. Ser och hör det som passar, istället för att verkligen lyssna.
2015-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP