Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PRINSESSA och TROLL

Prinsessa

i gnistrande krona

klädd i balklänning

 

bevekar livet

med vackra ord

ömma smekningar

 

plötslig förvandling

i mörkaste moll

en vanlig dag

 

vackra prinsessan

blir otäckt troll

skrämmande fult

 

snaskar hungrigt

med sylvassa tänder

kärlek och hopp

 

och allt blir svart

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-07-27 17:03



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Verkar vara en tvilling, jag blir inte klok på deras dubbla personlighet. ;) Men samtidigt intressanta med rörligt intellekt.
2015-07-28

  Lars Hedlin
Verkligen mixat i en känslo snurra
2015-07-28

  Poeten Salvador VIP
Så svänger tillvaron
2015-07-28

  Valter Örn VIP
En bra skildring av hur en mardröm förlöper.
2015-07-27

  Lehva VIP
Vissa människor är svåra att tolka.
2015-07-27

    ej medlem längre
Oj vilken dramatisk förändring du beskriver, man undrar ju vad som hände..
2015-07-27

    ej medlem längre
En mardröm.
2015-07-27

  Marita Ohlquist VIP
Stor dramatik, en sådan förvandling sker inte utan att något hemskt har hänt!
Stackars liten tös.
2015-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP