Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även den plattaste pannkaka







Förut värderade jag andra
beroende på vad de sa och vad de gjorde

Nu även för
vad de inte säger och inte gör

Även den plattaste pannkaka har två sidor
så även jag




Fri vers av Marita Ohlquist VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 47 personer
Publicerad 2015-07-26 10:46



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Klart tänkvärt.
2015-07-31

  Teresia Ridell
Ja ibland talar tystnaden tydligare..
2015-07-29

  KattenKin VIP
Nästan viktigare vad de inte säger och gör, och precis som du säger så har allt två sidor. Bra text!
2015-07-28

  Magdalena Eriksson VIP
Pannkaksfilosofernas drottning och så bra du skriver om komplicerade iakttagelser. Tack.
2015-07-27

    ADI Nehlin
Så sant, gillar.
2015-07-27

  Magica VIP
De farligaste som finns är människor som inte tar ställning, som tiger...
2015-07-27

  Blomma-Stjärna VIP
fyndigt - får mig att tänka efter!
2015-07-27

  Maria Sundelin VIP
Sant
För den xom är allt för ivrig att ställa sig in kan vara betydligt farligare att ha att göra med än en person som döljer sig i bakgrunden
Kramar
2015-07-26

  soligajag_1 VIP
Vilken underbar liknelse !
Ser dig vända 'pannkakan' o 'Le stort'
Och utbrister: Tamme.....sjutton, den va inte likadan !!
2015-07-26

  lila fjäderblomman VIP
Nu fick du mig att bli sugen på pannkakor...hihi :) Klok som vanligt! kram
2015-07-26

  Ida-Marianne
Och...även platta pannkakor kan vara otroligt goda...
2015-07-26

    ej medlem längre
Kloka ord!
2015-07-26

  Lars Hedlin
Sant! :)
2015-07-26

  StinaJ VIP
Kloka ord.
Bra skaldat av ordkonstens mästarinna
2015-07-26

  Gunnel Eriksson VIP
Människor som har vett att tiga
ibland är värdefulla.
Klok text.
2015-07-26

  Heikki Hellman
Du är underbar att ur din kvarn kommer ut hela tiden nya intressanta texter!
2015-07-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Sanning i komisk igenkänning!
2015-07-26

  bumerang
Det svåraste av allt är väl att inte värdera alls. Värdera utifrån det som inte sägs blir iaf oemotsagt.
2015-07-26

  Klara Ord VIP
Djup sanning i text som lockar till skratt!
2015-07-26

  Marianne Räf
Kan va svårt å värdera andra rätt !
De kan ha bevekelsegrunder å
tillkortakommanden man ej känner
till. Å, man är kanske är en lika god
kålsupare, själv. På syndakontot! :D)
2015-07-26

  Stefan Albrektsson
Välgräddat!!
2015-07-26

    ej medlem längre
Det gäller att se med alla sinnen och lita på sina känslor.
2015-07-26

  i af apa
så bra!
visste väl
det låg nåt klokt
även i en pannkaka...
2015-07-26

    ej medlem längre
Du är så härlig med dina klokheter
så även denna ...
2015-07-26

  louisegirl
Så kloka ord
Bra skrivet!
2015-07-26

  Lehva VIP
En sådan klok liten text.
2015-07-26

    ej medlem längre
Så är vi nog alla.Bra Marita!
2015-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP