Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå barfota

Jag kan gå barfota bland skärvor,
på en stig ner mot vattnet

Blommorna som skulle inge hopp vissnar redan
kvar är bara det nyslagna höet

och

Grodan som hoppar på vattnets spegel

Jag sätter mig vid strandkanten med blodiga fötter




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-07-26 16:44



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Mästerligt!
2015-07-26

  Lars Hedlin
En bra text!
2015-07-26
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP