Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kaos för konsten

Högt är priset för en kreativ
dåres skapande

(Copyright - © Susanna Bylund)




Övriga genrer av Racel Rosa
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-26 17:58



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Ja ofta är ,man förblindad av glansen kring kejsaren och ser inte att han är naken.
2015-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Racel Rosa
Racel Rosa