Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spelrum

 

Ger honom spelrum

väntar...

längtar efter beröringen

På min hud dansar åtrån

ger honom spelrum

ger honom tid att längta...

efter kropparnas förening




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-26 20:22



Bookmark and Share


  Ronny Berk
åtrån som dansar - poesi som skapar förväntningar !
2015-07-31

  Lars Hedlin
Underbart!
2015-07-28

  Marita Ohlquist VIP
Tror det är många som känner igen sig i din text!
2015-07-27
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP