Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dova neonlampor

____________________

Inga kaskader eller dygder
skall få mig på fall igen
Dova neonlampor skuggar
själens uppvaknande

Lägger pussel med havet
En vass sten är min kantbit

Blodet gör mig bara starkare
än jag själv förstått jag är
Inget ska dra ned mina toner
dränka min själ i tomhet

Inga kaskader eller dygder
skall få mig på fall igen

____________________




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-07-27 02:30



Bookmark and Share


  Peter G VIP
styrka och beslutsamhet!
en stark text som berör!
2015-08-03

  petter rost
Så glad att du hittar denna åder i dej och ditt liv – även om jag egentligen aldrig har tvivlat på din styrka, din karaktär – den har ändå alltid ropat eller viskat genom raderna i flera tunga dikter. Och den här är så sanslöst fin i orden och bilderna och så formfulländad. Jag bugar mej med två av dina rader i handen:

Lägger pussel med havet
En vass sten är min kantbit

Denna scen går t o m att se!
2015-07-28

  Maria Sundelin VIP
Stark och håll fast vid det
Kramar
2015-07-28

  Lars Hedlin
Starka känslor och en livfull text <3 kram
2015-07-28

    ej medlem längre
Bra beslut! Bra att upptäcka oanade krafter och mod som räcker till.
Hoppingivande text för framtiden!
Fint skrivet!
2015-07-27

  Marita Ohlquist VIP
Livsbejakande text.
Förmedlar styrka och beslutsamhet.
2015-07-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra diktat, med stor kämpaglöd i orden.
2015-07-27

    ej medlem längre
Bra!
2015-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP