Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den girige



den girige har alltid ”ont om pengar”
ty han ser aldrig till vad han väl har
utan ständigt till vad han vill ha
…och det är aldrig nog




Fri vers (Fri form) av Regular
Läst 263 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-07-27 16:51



Bookmark and Share


  Vici
Tänkvärda och kloka ord...

Som Walborg också så väl uttryckte det här nedan."Svarta hål" finns det visst gott om på sina håll...


2015-08-29

  walborg
Att mata ett svart hål blir tröttsamt i längden
2015-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular