Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svampfilosofi



Alla svampar mättar,
men inte alla ger liv.

Några skänker sällsamma syner,
andra bringar död.

Många både och.

Plocka vist.
Pröva kritiskt.
Våga kasta.




Fri vers (Fri form) av Regular
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-27 16:52



Bookmark and Share


  Vici


Bra skrivet och associerat om att inte svälja allt!


2015-08-29

    ej medlem längre
Bra text som kan tolkas på många sätt och som ger eftertanke...
2015-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular