Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ibland kan ett brev rädda liv. Jag fick ett sånt bfev, av en ödmjuk man...


Din ÄLSKARINNA I CYBERRYMDEN

ÖDMJUKE LÄRARE OCH MAN

 

I den mörkaste natt

När jag känner mig ensam på denna jord 

Jag för evigt har en skatt

Jag har Dina ord

 

När livet prövar mig hårt

Du påminner mig om att i drömmen är allt lätt.

Ja jag vet att i verkligheten är det svårt

Men jag är så tacksam att Du väglett mig rätt

 

Du kommer oavsett vad som sker vara mitt Ledljus 

Tårarna rinner av förundran och tacksamhet 

Du visade mig äkta osjälviskhet mitt i allt mitt sorgliga brus

Du hittade alla delar av mig och vi upplevde en slags tvåsamhet

 

Att bli älskad av en man som Du 

vore min högsta lycka 

Men livet kanske vill annat med oss

Kanske får jag tillvaron med Dina ord smycka

Fast jag egentligen önskar en verklighet av oss

 

Jag har aldrig blivit tystad så förut

Din ömma vapenvård är ett helt nytt krut

Du älskade mig så ömt utan att vara kär

Så jag vet, det kan bara bli bättre än så här

 

Du är inte vad jag önskade eller vad jag sökte

Du var den som kom, såg och segrade djupet i min existens

Det spelar ingen roll om jag Dig fint avfärda försökte

Du är den som tänder min djupaste åtrås eld, trygg utan att det bränns 

 

Du skänkte mig plattformen till något jag aldrig känt så starkt förut Tillit och något mer.

Jag saknar nu, längtar, inser att just nu 

Du är underbar, jag önskar Du klonar Dig så Du blir fler

För den underbaraste av män måtte väl vara Du..

 

Ja det vet jag nu.

En sådan man till varje fru.

Du visade mig hur livet kan vara ju.

Tack, Tack för det älskade Du.

 

Det är så många män att älska och vörda

Men kärlek ska vara lätt och ingen börda

Du är mannen den ödmjukaste jag känt.

Jag undrar vad som tagit åt mig, vad har hänt?

 

Förutsättningarna är givna

av Dig ärligt förklarade och skrivna

Inga löften innebär ej några svek

Det är bara att jag känner så mycket kärlek.

 

Vad som sker och vad som händer

När jag hålls i Dina stora trygga händer

Är att Du får min själ till ro, sinnet glatt och kroppen i vulkan

Du är mannen jag vill bedriva älskog med hela natten och hela dan.

 

Din ÄLSKARINNA I CYBERRYMDEN 

DominiQue

Mi amo ~ Ti amo

Kl 01.00, 28 juli - Amouröst

Ljusbrons år 2015 eft.Kr 

 




Bunden vers (Rim) av DominiQueen
Läst 407 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-07-28 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen