Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PÅ TÅ

 

Ord

trippar

på tå

 

gör sig

enkla

och små

 

vill inte

skada

och slå

 

men sårar

och ömmar

ändå




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-07-29 17:57



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja, visst är det
ibland så.
2015-07-30

  KattenKin VIP
Oj så sparsamt och fint!
2015-07-30

  Lars Hedlin
Gillas mycket!
2015-07-30

  Kozo
Ordens makt..
2015-07-30

  M.Eta
Rolig text om något så sant, så sant!
2015-07-30

    ej medlem längre
Ja så kan det bli ibland, snyggt..
2015-07-30

  Rise Little One
Det kan vara rätt eller fel med tolkning av en text...alltid...
2015-07-30

  Valter Örn VIP
Ja ord kan ha en märklig förmåga att såra även om de är inlindade i bomull och de kan missuppfattas vilket jag har råkat ut för en gång här på poeter.
2015-07-29

    ej medlem längre
Berörande vackra är orden ...
2015-07-29

    ej medlem längre
När orden har dubbel betydelse....
2015-07-29

  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text att bära med sig i vardagen!
2015-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP