Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MAMMANATT - haiku

Rädsla i stillhet

lugn innan storm utbryter

hagelskur av slag




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-08-01 17:30



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ännu en starkt berörande
och bra text.
2015-08-04

  KattenKin VIP
Stormens öga för ett barn, hemskt!
2015-08-02

  Ronny Berk
ordknappt - men berättar i klartext ...
2015-08-02

  M.Eta
Tre meningar säger mycket, otrevligt!
2015-08-02

  Lars Hedlin
Starkt och djup!
2015-08-02

  Magdalena Eriksson VIP
Bedrägliga lugnet.
Satans hagel..
2015-08-02

  Marita Ohlquist VIP
Starka ord om mångas bistra verklighet!
Bra förmedlat.
2015-08-02

    ej medlem längre
Oj den var stark ...
berör mig väldigt ...
2015-08-01

  Rise Little One
I en värld som präglas av våld :(
2015-08-01

    ej medlem längre
Orden framkallar rysningar och svarta bilder.
2015-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP