Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade bilden via Google!


Vilsna känslor sätter bo

Ibland vet jag inte vilket ben jag ska stödja mig på

Vilsna känslor sätter bo

Låter sakta tåren rulla nedför ögats vrå och kind

 

Förlåt mig för min otålighet

Mitt huvud värker mitt leende väntar där inne

 Tanken snurrar rister och vibrerar

 

Nej jag är inte felfri verkligen inte

 Mitt varma inre finns där men inte idag

Tillåter mig att vara ledsen

 

Min famn längtar starkt och öppet

Saknar omfamning stort

Stunden fångar upp min känsla

 

(Copyright - © Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 538 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2015-07-29 13:18



Bookmark and Share


  Margit Grell
Att låta stunden fångas upp av känslan är att lyssna till den..
2015-08-02

  soligajag_1 VIP
Vilken berörande och stark poesi om känslor och viljan att bli 'sedd' för den man är.
Massor med Varma Kramar till dig!!

2015-07-31

  Teresia Ridell
Naket, starkt berörande. Kramar !
2015-07-31

  anits VIP
Starkt och berörande skaldat!
2015-07-31

    Dan Myrbeck
Jag förstår hur du känner.
2015-07-30

  WyS VIP
Berör!
2015-07-30

  StinaJ VIP
Starkt förmedlat.
Text och bild i samklang.
2015-07-30

  Ingrid Trolle
Starkt berörande ord
om känslor och längtan
efter omfamningen
Vackert framfört
2015-07-29

  louisegirl
Berörande fint
2015-07-29

  Sommarina VIP
Tålamod är nyckeln till paradiset, sa nån? Så svårt. Du skriver bra
2015-07-29

    ej medlem längre
Ord som talar till hjärtat.
2015-07-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Allt har sin tid
sin strid, men den
som orkar vänta på
grabb eller jänta
lär få nå sin frid!
2015-07-29

  Maj-Lis VIP
Berörs
2015-07-29

  Anna Nickolausson
berörande ord vännen sände en massa värme och kram
2015-07-29

  Maggan
Otroligt starkt och vackert.
"Min famn längtar starkt och öppet" är en känsla jag allt för väl känner igen.
Kram ?
2015-07-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Berör hjärta och själ.
2015-07-29

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
Det är svårt att le när själ och hjärta gråter.
2015-07-29

  Cadena
En fin beskrivning av hur det kan kännas. Tycker att det blir levande för att det finns så många bra detaljer att man kan känna igen sig, och för att det är så öppet och ärligt. Det väcker ens medkänsla och då dras man in i dikten.
2015-07-29

    ej medlem längre
Berörande, ja ...
2015-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin